Om oss

ThongThaiMassage erbjuder massage i Övre Nytorgsgatan 74 i Helsingborg.
Telefon : 073 752 9689, 073 541 8879

Thong Thai Massage Helsingborg

Välkommen till Thong Thai Massage Helsingborg

Din fristad för avslappning och välbefinnande.

Vi är stolta över att erbjuda autentisk thailändsk massage i en avslappnad och trivsam miljö. Vår erfarna personal är dedikerad att ge dig den bästa möjliga behandlingen för att hjälpa dig att slappna av och återfå balansen i kroppen.

Vår thailändska massage, även känd som thaimassage Helsingborg, är en populär behandling som kombinerar akupressur, stretching och djupgående massage. Våra erfarna terapeuter använder sina händer, armbågar, knän och fötter för att applicera tryck på olika punkter på kroppen, vilket hjälper till att lösa upp spänningar, förbättra blodcirkulationen och främja avslappning.

En thailändsk massagebehandling på Thong Thai Massage Helsingborg är en holistisk upplevelse som fokuserar på både kropp och sinne. Våra terapeuter är skickliga på att hitta energilinjer och tryckpunkter i kroppen för att främja balans och harmoni. Detta gör att du kan uppleva en djup avslappning samtidigt som du får en terapeutisk behandling för dina muskler.

Vår spa-miljö är omsorgsfullt designad för att skapa en avkopplande atmosfär där du kan njuta av din behandling fullt ut. Vår professionella personal anpassar behandlingen efter dina individuella behov och önskemål för att säkerställa att du får en kvalitativ upplevelse.

Återfå balansen i kropp och sinne med autentisk thailändsk massage i Helsingborg - Välkommen till Thong Thai Massage, din plats för total avkoppling!
thailändsk massage

Thong Thai Massage Helsingborg är också din destination för thailändsk massage i Helsingborg och närliggande områden. Våra erfarna terapeuter kommer att ge dig en högkvalitativ behandling som hjälper dig att slappna av och återfå energi.

Så varför vänta? Boka din autentiska thailändska massagebehandling på Thong Thai Massage Helsingborg idag och låt oss hjälpa dig att återställa balansen i kropp och sinne. Välkommen till en värld av avkoppling och välbefinnande med våra thailändska massagespecialister!

ThongThaiMassage erbjuder massage i Övre Nytorgsgatan 74 i Helsingborg.
Måndag - Lördag: 9-20, Söndag: öppet från kl 10.00 til kl 18.00. Eller ring for bokning annan tid. 073 752 9689, 073 541 8879
Betalning: Kontant - eller Swish till 0735418879. Epassi 600 kr per timme.

Thaimassage

Thaimassage är en beprövad massage teknik som kombinerar stretchning av leder och muskler för att återföra dem till deras naturliga viloläge. Detta är en populär form av massage som erbjuds på vårt spa och fokuserar på att frigöra spänningar i kroppen. Vår thailändska massagebehandling på vårt spa är skräddarsydd för att ge dig en djupgående avslappning och främja välbefinnande i kropp och själ.

Olje Massage - Thong Thai Massage Helsingborg

Olje Massage

På Thong Thai Massage Helsingborg erbjuder vi en underbart avslappnande upplevelse med vår oljemassage. Denna behandling är en harmonisk blandning av traditionella thailändska och västerländska massage tekniker. Genom att använda olika sorters olja hjälper vi till att göra dina muskler och hud härligt avslappnade, smidiga och mjuka. Vår oljemassage är en perfekt behandling att njuta av i vår avslappnande spa-miljö för att främja ditt välbefinnande och ge dig en djupgående avslappning.

Fot Massage-Thong Thai Massage Helsingborg

Fot Massage

Thong Thai Massage Helsingborg erbjuder vi en välgörande fotmassage som fokuserar på att behandla fotsulor och vader för att stimulera både nervsystemet och blodcirkulationen. Genom att stimulera nerverna i fötterna kan vi hjälpa till att främja avslappning och välbefinnande i hela kroppen. Vår erfarna personal är specialiserad på fotvård och vi är stolta över att erbjuda denna populära behandling i vår avslappnande spa-miljö. Kom och upplev den föryngrande effekten av en professionell fotmassage hos oss!

Scroll to Top